Turizmcilerden bayram tatilcilerine uyarı

Marmaris ‘te turizmciler, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala tatil programı yapanlara otellerin dolu olduğunu, acente ve konaklama tesislerinden bilgi almadan ilçeye gelmemeleri gerektiği uyarısında bulundu.

 Turizmcilerden bayram tatilcilerine uyarı

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatiline sayılı günler kala Marmaris’te turizmciler vatandaşlara uyarıda bulundu. Üç yıldız ve üzeri nitelikli tabir edilen her şey dâhil sistemi çalışan otellerin Avrupalı, Rus, İngiliz ve Orta doğulu turistlerle dolu olduğu bildiren sektör temsilcileri vatandaşların bilgi almadan tatile çıkmamalarını istedi. 

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Marmaris Yöre Temsil Kurulu Başkanı Suat Esin, “ Marmaris’in toplam yatak kapasitesi yaklaşık 75 bin civarındadır. Bunun 3 yıldız ve üzeri nitelikli konaklama tesisinde 52 bin yatak kapasitemiz mevcuttur. İlçemiz şu anda yüzde yüz dolu. Yüksek dediğimiz Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında Rus, Orta doğulu ve Avrupalı turistler bir yıl önceden yaptırdığı ön rezervasyonla tatilini yapmaktadırlar. Marmaris’e rezervasyon yaptırarak gelecek konuklarımızı hazır bekliyoruz. Rezervasyon yaptırmadan gelmeyi düşünenler çok zor durumda kalabilirler. Çünkü yerimiz kalmadı.

Belgeli, bilinen ve güvenli acentelerden rezervasyon yaptırsınlar. Ön rezervasyon yaptıran konuklarımız otellerden teyit alsınlar. Geçtiğimiz yıllarda rezervasyonlarla ilgili dolandırılmalar oldu. Önlem almalarında fayda var daha sonra hem tatilleri rezil oluyor hem de mahkeme ile uğraşıyorlar. İlçemize tatile gelecek olanlar lütfen trafikte dikkatli gelmelerini rica ediyorum” dedi.

 

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü