TURİZMCİLER ANTALYA'DA BULUŞTU

ANTALYA'da turizm sektörünün en önemli fuarlarından Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı 28'inci kez açıldı. fuara, 35 ülkeden ziyaretçi ve alım heyetleri katıldı.

TURİZMCİLER ANTALYA'DA BULUŞTU

Antalya’ da  28'incisi gerçekleştirilen Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı  açılışı gerçekleşti.Fuara ilişkin bilgi veren ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer, 311 firma ve 35 ülkeden katılımcıyla bu yıl fuarın daha büyük önem arz ettiğini vurguladı. Özer, bu yıl fuara katılım sağlayan yeni ülkeleri İran, Umman, Suudi Arabistan, Bulgaristan, Romanya, Fransa Kosova, Polonya, KKTC, Makedonya, Azerbaycan, Arnavutluk, Dubai ve Tunus olarak sıraladı. Antalya'da yaşanan bazı olumsuzluklar nedeniyle turizm ve bağlı sektörlerin zor bir dönem yaşadığını belirten Özer, "Herşeye rağmen fuarlarımızı iptal etmediklerini belirtti.

Vali Münir Karaloğlu, Antalya'nın dünyanın en önemli turizm destinasyonu ve en çok yatağı barındıran kaliteli otellerin bulunduğu şehirlerinden biri olduğuna dikkat çekti ve şöyle konuştu.Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise 2017’nin 2016’dan daha iyi geçmesini beklediklerini söyledi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.