Trabzon’da Tombala Operasyonu

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak muhtemel tombala ve kumar oynatılan yerlere yönelik uygulama kapsamında Trabzon’da da 22.00-02.00 saatleri arasında...

Trabzon’da Tombala Operasyonu
Türkiye genelinde eş zamanlı olarak muhtemel tombala ve kumar oynatılan yerlere yönelik uygulama kapsamında Trabzon’da da 22.00-02.00 saatleri arasında denetim ve kontroller yapıldı.
Alınan bilgiye göre, yapılan operasyonda 117 iş yeri kontrol edilirken, bin 188 şahıs sorgulandı. Bir kıraathaneye kumar oynatmaktan dolayı adli işlem, kumar oynayan 3 şahsa kabahatler kanunu kapsamında idari işlem yapılırken, yaralama suçundan aranması olan bir şahısla birlikte Kaçakçılık kanununa muhalefetten bir şahıs olmak üzere 2 şahıs yakalandı. Asker kaçağı olduğu tespit edilen 1 şahsa tebligat yapılırken, yaklaşık 33 gram esrar maddesi ve 3 adet Extacy hap ele geçirildi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.