Söğüt ve Taşlıca'ya ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, seçim çalışmaları kapsamında Söğüt ve Taşlıca'ya ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Söğüt ve Taşlıca'ya ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Chp Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, seçim çalışmaları kapsamında Söğüt ve Taşlıca'ya ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Sabahın erken saatlerinde düzenlenen halk buluşmasında Acar Ünlü, hemşehrileriyle samimi bir şekilde sohbet etti ve çözüm önerilerini paylaştı. Pazar yerinde esnafla buluşarak beklenti ve görüşleri dinledi. Ziyaret,  yerel halkla etkileşimini artırma ve ihtiyaçlara duyarlılık gösterme çabalarını yansıttı. "Her bireyin sesini duymak ve ihtiyaçlara çözüm bulmak bizim öncelikli hedefimiz.

Birlikte daha güçlü bir gelecek için projelerimizi paylaşmaya devam edeceğiz." diyen Acar Ünlü, Taşlıca ziyaretinde de hemşehrileriyle buluşarak ilgi ve coşku dolu anlar yaşadı. Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Söğüt ve Taşlıca halkına gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederim. Birlikte daha aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.