Sivas’ta 527 polisle güven huzur operasyonu

Sivas’ta vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için gerçekleştirilen Güven Huzur Operasyonu’nda 468 şahıs sorgulanırken, 23 iş yerinde arama...

Sivas’ta 527 polisle güven huzur operasyonu
Sivas’ta vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için gerçekleştirilen Güven Huzur Operasyonu’nda 468 şahıs sorgulanırken, 23 iş yerinde arama yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı 23 ekip 527 polisle umuma açık yerlerde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için güven huzur operasyonu yaptı. Operasyonda 468 şahıs sorgulanırken, 23 işyerinde arama yapıldı. Operasyon kapsamında 13 şahsa idari işlem yapılırken, 9 işyerine de toplam bin 917 lira para cezası kesildi. Yapılan aramalarda 1 adet av tüfeği ve 2 adet kesici alet geçirildi. Halkın can ve mal kaybının sağlanması için huzur operasyonlarının devam edeceği belirtildi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.