Simge ile 94.yıl coşkusu

Ankara’da alışverişin adresi Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi, Cumhuriyetin 94. yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutladı.İmzasını attığı başarılı projeler...

Simge ile 94.yıl coşkusu
Ankara’da alışverişin adresi Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi, Cumhuriyetin 94. yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutladı.
İmzasını attığı başarılı projeler ve sahne performansı ile dikkat çeken Simge özel hazırlattığı kostümü ile görsel bir şölen oluşturdu. 29 Ekim . Simge’nin sevilen şarkısı Yankı’yı AVM’yi dolduran sevenleri hep bir ağızdan söyledi.
Miş Miş, Yankı, Kamera ve son şarkısı Prens&Prenses ile başarı çıtasını gün geçtikçe yükselten başarılı sanatçı Simge, sahne şovu ve güçlü performansı ile tam not alırken, cover şarkılara da repertuarında yer vererek şarkılarını alışveriş merkezi ziyaretçileri eşliğinde hep bir ağızdan seslendirdi.
Simge bugüne özel hazırlanan Cumhuriyet pastasını Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Tahir Çelik ile birlikte kesti.
Konser öncesi Türkiye’nin en uzun tünel akvaryumu Aqua Vega Akvaryum&wildlife’ı gezen Simge, başarı ve azmin simgesi olan, şans getirdiğine inanılan Koi balıklarını beslerken, dalgıçların akvaryum içerisinde açtığı Türk bayrağı sürprizi karşısında şaşkınlık ve mutluluğunu dile getirdi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.