Sıcaktan bunalan oruçlular cami avlularında uyuyarak iftarı bekliyor

Adana’da aşırı sıcaklardan bunalan oruçlu vatandaşlar, serin cami avlularında uyuyarak namaz saatlerini ve iftarı bekliyor.Mevsim sıcaklıklarının normalin...

Sıcaktan bunalan oruçlular cami avlularında uyuyarak iftarı bekliyor
Adana’da aşırı sıcaklardan bunalan oruçlu vatandaşlar, serin cami avlularında uyuyarak namaz saatlerini ve iftarı bekliyor.
Mevsim sıcaklıklarının normalin üstünde seyrettiği Adana’da hava sıcaklığı 31 derece olarak ölçülürken, kentteki termometreler ise 41 dereceyi gösterdi.
Sıcaktan bunalan vatandaşlar klimalı ortamlardan çıkmazken, sokaktaki vatandaşlar da kendilerini dinlenme parklarındaki gölgelik alanlara attı. Kentteki çok sayıda caminin avlusunda ve içerisinde uyuyan oruçlu vatandaşlar da dikkat çekti.
Tarihi Ulu Cami’nin avlusu serin olduğu için burada uyumayı tercih eden Şaban Özburak, “Adana’da çok fena sıcak var. Bazen serin oluyor. Yapacak bir şey yok. Mecbur dayanıyoruz. Oruç da var, iftarı bekliyoruz. Ramazan iyi geçiyor. Burası biraz serin” dedi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.