Serkan Yazıcı'dan esnaf ziyareti

AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı seçim çalışmaları kapsamında Ulusal Egemenlik Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

Serkan Yazıcı'dan esnaf ziyareti

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, esnaf ziyaretlerine  devam ediyor. Ulusal Egemenlik Caddesi boyunca yer alan esnafı ziyaret eden Yazıcı, vatandaşlarla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. 31 Mart mahalli seçimlerine kadar kapısı çalınmamış ev kalmayacağını belirten Yazıcı, Cumhurittifakı’nın başarıya ulaşacağına inandığını söyledi. 

SerkanYazıcı;” Yaptığımız ziyaretlerimizde esnafla ve halkımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sorunları yerinde görerek, partili ayırımı yapmadan şehrimizin sorunlarını dinleyerek, projelerimizi paylaşıyoruz. Bu ziyaretlerimizi sadece seçim öncesi değil, göreve geldiğimizde de tekrar tekrar yapacak, vaatlerimizi yerine getireceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Adım gibi eminim bu marmarise çok güzel hizmetler yapıcagını yapamayacak olsaydi bu sorumlulugun altına girmez allah yar ve yardımcısı olsun çok çalışkan bir aileden geliyor ailenin geçmişi başarılarla dolu

0 Hüseyin korda , 28.02.2019 22:49