Selçuk Çebi’den TTSO ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dünya ve Avrupa şampiyonu Selçuk Çebi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.AK Parti’den Trabzon...

Selçuk Çebi’den TTSO ziyaret
AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dünya ve Avrupa şampiyonu Selçuk Çebi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
AK Parti’den Trabzon milletvekili aday adayı olan Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli güreşçi Selçuk Çebi ,TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyelerini makamında ziyaret etti, ekonomik konular ve TTSO tarafından yürütülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Selçuk Çebi, bulundukları konumlarda Trabzon’a ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek istediklerini belirterek, \"Hangi makamda olursa olsun bulunduğumuz yerlerden Trabzon’a ülkemize hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bundan sonrada devam edecektir. Daha fazla hizmet vereceğimiz, proje üreteceğimiz yerlerde olmayı gönlümüz istiyor. Gördüğümüz yakın ilgi ve desteğe sonsuz teşekkür ediyorum. Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.