Rusya’nın Karadeniz kıyısında Bastion füze tatbikatı

Rusya’nın Karadeniz filosu, Novorossiysk deniz üssünde füze tatbikatı gerçekleştirdi.Rusya Karadeniz Filosu Sözcüsü Vyaçeslav Truhaçev’in Novorossiysk deniz...

Rusya’nın Karadeniz kıyısında Bastion füze tatbikatı
Rusya’nın Karadeniz filosu, Novorossiysk deniz üssünde füze tatbikatı gerçekleştirdi.
Rusya Karadeniz Filosu Sözcüsü Vyaçeslav Truhaçev’in Novorossiysk deniz üssünü ziyareti sırasında “Bastion\" ve topçu \"Bereg\" füze sistemlerini tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikata 10’dan fazla gemi ve 100 asker katıldı. Savaş gemilerinden topçu ve füze ateşlerinin yüzey ve hava hedeflerini başarıyla vurduğu tatbikatta mayınlar temizlendi. Küçük denizaltı gemileri düşman denizaltı gemilerini arama ve bulma tatbikatı da yapıldı. Truhaçev, askerlerin önce 150 kilometrelik askeri bir geçiş gerçekleştirdiğini, daha sonra da belirli hedeflere atışlar gerçekleştirildiğini kaydetti.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü