Rusya Dışişleri Bakanlığı:

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Rusya ile Suudi Arabistan arasındaki temasların derinleştiğini söyledi.Kral Salman İnsani Yardım Merkezi...

Rusya Dışişleri Bakanlığı:
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Rusya ile Suudi Arabistan arasındaki temasların derinleştiğini söyledi.
Kral Salman İnsani Yardım Merkezi Başkanı Abdallah bin Abdülaziz Al-Rabiah ile görüşmesi sonrası açıklamalarda bulunan Bogdanov, Rusya’nın Suudi Arabistan ile temasları her düzeyde genişlettiğini ve iki ülke arasındaki anlayışın daha da derinleştiğini kaydetti.
Tüm alanlarda çok iyi ilişkiler kurulduğuna işaret eden Bogdanov, \"Bizim dışişleri ve diğer bakanlarımızın temasları iyi bir seviyede. Bu durumdan çok memnunuz. En yakın zamanda Suudi Arabistan’dan üst düzey heyetin gelmesini bekliyoruz\" diye konuştu.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü