Rusya Devlet Başkanı Putin’den açıklama

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg’da metroda gerçekleşen patlamaya ilişkin, "Patlamanın nedeni belli değil ve bunun için konuşmak da çok...

Rusya Devlet Başkanı Putin’den açıklama

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg’da metroda gerçekleşen patlamaya ilişkin, \"Patlamanın nedeni belli değil ve bunun için konuşmak da çok erken\" dedi.
Beyaz Rusya Cumhurbaşkanı Alexander Lukashenko ile görüşmesinin ardından bir açıklama yapan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün St.Petersburg metrosunda meydana gelen patlamaya ilişkin araştırmaların sürdüğünü, olayın en kısa sürede aydınlatılacağını ifade etti. Putin, \"Patlamanın nedeni belli değil ve bunun için konuşmak da çok erken. Görevliler saldırının nedenini inceleyecek. Kuşkusuz ki, hem genel suç hem de terörün tezahürleri gibi tüm nedenler göz önüne alınmaktadır; göreceğiz. Soruşturma, kısa sürede olanlarla ilgili tüm cevapları verecektir\" diye konuştu.
Patlamaya ilişkin düzenli bilgi aldığını belirten Putin, \"Özel servislerin başkanları ve Federal Güvenlik Hizmetinin müdürü ile konuştum. Kolluk kuvvetleri ve özel hizmetler, olayın nedenlerini belirlemek için çalışıyor ve olanlarla ilgili tam bir değerlendirme yapmak için her şeyi yapıyor\" dedi

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.