Ramazan’da fiyat şampiyonu 40 liralık fiyatı ile Çipura oldu

Giresun’da Ramazan ayında balık tezgahlarının şampiyonu, 40 liralık fiyatı ile Çipura oldu.Ramazan ayının gelmesi ile birlikte balık fiyatlarında beklenen...

Ramazan’da  fiyat şampiyonu 40 liralık fiyatı ile Çipura oldu
Giresun’da Ramazan ayında balık tezgahlarının şampiyonu, 40 liralık fiyatı ile Çipura oldu.
Ramazan ayının gelmesi ile birlikte balık fiyatlarında beklenen düşüş olmadı. Av yasağının başlamasının ardından tezgahlarda kültür balıkları yerini alırken çipura 40 TL fiyatı ile en yüksek fiyat oldu.
Giresun’da balıkçılık yapan Abdullah Canikli, Ramazan ayının fiyat şampiyonu 40 TL fiyatı ile Çipura olduğunu belirterek, “Geçen seneye göre balık fiyatları çok yüksek. Bu sene balık pek olmadı. En çok görülen mezgit bile yaklaşık 1 aydır tezgahlarda yok gibi. Dolayısıyla az olan balık pahalı olduğu için vatandaş pek ilgi göstermiyor. İşlerimiz durgun. Balık olmadığı için biz de mecburen balık tezgahlarını manava çeviriyoruz” şeklinde konuştu.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.