Pop müziğin yıldızı İlyas Yalçıntaş Espark’ta sevgililer için söyleyecek

Pop müziğin yükselen yıldızı İlyas Yalçıntaş, romantik şarkılarını bu kez sevgililer için seslendirecek.Yapılan açıklamaya göre; 12 Şubat Pazar günü saat...

Pop müziğin yıldızı İlyas Yalçıntaş Espark’ta sevgililer için söyleyecek
Pop müziğin yükselen yıldızı İlyas Yalçıntaş, romantik şarkılarını bu kez sevgililer için seslendirecek.
Yapılan açıklamaya göre; 12 Şubat Pazar günü saat 15:00 Eskişehir Espark’ta Sevgililer Günü etkinliğinde sahne alacak olan Yalçıntaş, sevgiye dayalı şarkılarıyla romantizm rüzgarı estirecek. İncir ve İçimdeki Duman şarkıları tıklanma rekoru kıran sanatçı, Eskişehirliler için sevgililer gününe özel sürprizler de hazırladı. Bugüne kadar imza günlerinde on binlerce hayranıyla bir araya gelen İlyas Yalçıntaş, hem sevenlerinin sorularını yanıtlayacak hem de mini konseriyle kulakların pasını silecek.
ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Espark, Sevgililer Günü’nü İlyas Yalçıntaş’la geçirmek ve özel sürpriz yaşamak için herkesi bu muhteşem buluşmaya davet etti.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.