Özhan Canaydın Konferans Salonu açıldı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Galatasaray Stadyumu’nda Özhan Canaydın Konferans Salonu açıldı.Galatasaray aralık ayı divan kurulu öncesinde stadyumda yeni...

Özhan Canaydın Konferans Salonu açıldı
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Galatasaray Stadyumu’nda Özhan Canaydın Konferans Salonu açıldı.
Galatasaray aralık ayı divan kurulu öncesinde stadyumda yeni yapılan konferans salonu açılışı gerçekleşti. Merhum eski başkan Özhan Canaydın’ın adının verildiği konferans salonunun açılışı, sarı-kırmızılıların Başkanı Dursun Özbek, Özhan Canaydın’ın eşi Asuman Canaydın, oğlu Murat Canaydın ve Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar’ın kurdeleyi kesmesiyle yapıldı. Burada konuşma yapan Dursun Özbek, “Özhan Canaydın her zaman kalbimizde yaşıyor. Bize kazandırdığı muhteşem eserin her zaman onunla beraber yaşadığımızın göstergesi olarak Özhan ağabeyin adını verdik, rahmetle anıyoruz. Bu salonun Galatasaray Spor Kulübü’ne hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.