Osmancık belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

Osmancık Belediyesinin araç filosuna katılan iki yeni temizlik aracı ile kombine kanal temizleme aracı düzenlenen törenle hizmete alındı.Alınan yeni aracın...

Osmancık belediyesi araç filosunu güçlendiriyor
Osmancık Belediyesinin araç filosuna katılan iki yeni temizlik aracı ile kombine kanal temizleme aracı düzenlenen törenle hizmete alındı.
Alınan yeni aracın belediye hizmetlerine önemli katkı sağlayacağını belirten Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, “Temizlik hizmetlerinin yerine getirilmesinde önemli bir eksikliği de bugün itibari ile tamamlamış oluyoruz. Daha güzel bir Osmancık için, daha temiz bir Osmancık için, daha yaşanabilir bir Osmancık için yapılması gereken ne varsa bizim birinci görevimiz. Amacımız burada yaşayan vatandaşlarımıza daha güzel bir hizmet sunabilmek” dedi.
Başkan Karataş, düzenlenen törenle yeni araçları sürücülerine teslim etti.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü