OKULLARDA YILBAŞI YASAĞINA ACAR ÜNLÜ'DEN TEPKİ

Marmaris Televizyonu, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okullarda yılbaşı kutlamalarını yasaklayan yazısını dün kamuouyu ile paylaşmıştı. Bu uygulama tepkileri de beraberinde getirdi.

OKULLARDA YILBAŞI YASAĞINA ACAR ÜNLÜ'DEN TEPKİ

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okullarda yılbaşı kutlamalarını yasaklayan yazısı Türkiye gündeminde de geniş yer buldu. Marmaris Televizyonu’nun yaptığı özel haberle tüm kamauoyu bu gelişmeden haberdar oldu.  Müdürlükten okullara gönderilen yazıda yılbaşı kutlamaları,  değer yargılardan uzak, özendirici, öğrencileri olumsuz davranışlara sevk edebilecek etkinlik olarak tanımlandı.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu yazısına tepki gösterdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan’ı siyaset yapmakla eleştirdi.

Ünlü, okullara gönderilen yazıyı son derece talihsiz bulduğunu söyledi.

Acar Ünlü, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ilçede tartışmalara konu olan uygulamalarına işaret etii.

Ünlü, Marmaris’te eğitim kalitesi ve başarı için gerekli çalışmalar yapılmadığının altını çizdi.

Ünlü, Aldoğan’a seslendi. Eğitim için Marmaris’te neler yaptığını açıklamasını istedi.

Acar Ünlü, yeni saat düzenlemesi nedeniyle köylerdeki öğrencilerin karanlık saatlerde okullara ulaştığına dikkat çekti. Aldoğan’a öğrencilerin bu sorunuyla ilgili bir çalışması olup olmadığını da sordu.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.