Okul yolunda kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Okul servisi ile okula giden öğrencinin kullandığı motosikletin çarpışması sonucu ...

Okul yolunda kaza: 1 ölü, 1 yaralı

 Seydikemer'de, okul servisi ile okula giden öğrencinin kullandığı motosikletin çarpışması sonucu 1 öğrenci öldü, 1 öğrenci yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Fethiye’de yaşayan ve Seydikemer Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören C.Ö. (17), sınıf arkadaşı N.A. (17) da evinden alarak motosikleti ile okula gitmek için yola çıktı. C.Ö.’ün kullandığı motosiklet, Uğurlu Mahallesi Beşkavak Caddesi’nde karşı yönden gelen O. F. idaresindeki  öğrenci servisi ile çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle bir süre sürüklenen C.Ö. ve N.A. yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Fethiye’deki özel hastanelere kaldırıldı.
Kazada ağır yaralanan N.A., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. C.Ö.'nün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi. Kaza haberini alan N.A.'nın yakınları ve sınıf arkadaşları hastaneye koştu. Kazanın ardından servis şoförü gözaltına alındı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.