Öğrenciler okul harçlıklarını Kızılay’a bağışladı

Yozgat Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, Ramazan Ayı dolayısıyla okullarında stant açarak biriktirdikleri harçlıklarını Türk Kızılayı’na...

Öğrenciler okul harçlıklarını Kızılay’a bağışladı

Yozgat Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, Ramazan Ayı dolayısıyla okullarında stant açarak biriktirdikleri harçlıklarını Türk Kızılayı’na bağışladı.
Öğretmenleri öncülüğünde örnek bir kampanya başlatan Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, okul içerisinde Türk Kızılayı standı kurarak harçlıklarını ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmak için bağış yaptılar. Ayrıca stantlarında Türk Kızılayı’nı tanıtıcı faaliyetlerde gerçekleştirdiler. Öğrenciler daha sonra oluşturdukları bağış kumbaralarını Türk Kızılayı Yozgat Şube Başkanı Ekrem İlker’e teslim etti.
Öğrencileri duyarlı davranışları dolayısıyla tebrik eden Türk Kızılayı Yozgat Şube Başkanı Ekrem İlker,\"Sizin şu anda yaptığınız bağışın miktarından daha büyük ve yüce olan yardımseverlik duygunuzdur. Bu duyguyu size kazandıran ailelerinizi ve öğretmenlerinizi tebrik ediyorum\" dedi.
İlker,\"Öğrencilerimizin kendi harçlıklarınızdan topladığı ve bağış olarak şubemize teslim ettiği paraları Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi insanlara öğrencilerimiz adına ulaştıracağız. Öğrencilerimiz, 150’üncü yılını yakın zamanda kutlayacağımız Türk Kızılayı’nın kocaman yürekli gönüllüleri olacaktır. Öğrencilerimize yürekten teşekkür ederim.\"

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.