Nef’in ticari üniteleri, 21 Aralık’ta açık artırma ile satışta

Gayrimenkul sektörünün önemli şirketi Nef, emlak yatırımı yapmak isteyenler için etkili bir satış yöntemi sunuyor. İstanbul’un en prestijli bölgelerinde yer...

Nef’in ticari üniteleri, 21 Aralık’ta açık artırma ile satışta
Gayrimenkul sektörünün önemli şirketi Nef, emlak yatırımı yapmak isteyenler için etkili bir satış yöntemi sunuyor. İstanbul’un en prestijli bölgelerinde yer alan Nef projelerindeki mağaza ve ofisler, 21 Aralık Perşembe günü Haliç Kongre Merkezi’nde açık artırmayla satışa sunacak.

Gayrimenkul sektörünün önemli şirketi Nef, İstanbul’un en prestijli bölgelerindeki 141 adet ticari gayrimenkulü, açık artırma ile satışa çıkarıyor. Yapılan açıklamada Ataköy, Bahçelievler, Levent, Topkapı, Basın Ekspres, Sancaktepe, Kağıthane, Merter, Kemerburgaz gibi merkezi lokasyonlarda yer alan Nef projelerindeki mağaza ve ofislerin dahil olacağı açık artırma, 21 Aralık Perşembe günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

14 ilden ve internet üzerinden katılım imkânı
TURYAP tarafından düzenlenen ve ticari gayrimenkul danışmanlığını JLL’in üstlendiği açık artırmaya, online olarak katılınabildiği gibi; Adana, Ankara, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Mersin, Samsun, Şanlıurfa ve Trabzon dahil 13 ilden de canlı yayınla katılım sağlanabilecek.
Ayrıca, Ataköy ve Levent gibi İstanbul’un cazibesi en yüksek noktalarında yer alan Nef projelerindeki üniteler, 750 metre çevresinde 15 binden fazla kişinin yaşadığı ve insan trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde; metro, metrobüs ve ana ulaşım hatlarına yürüme mesafesinde bulunuyor.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.