Mümin Sarıkaya hayranlarıyla buluştu

Sevilen sanatçı Mümin Sarıkaya, Nata Vega alışveriş merkezinde düzenlenen konserde hayranlarına unutamayacakları bir gün yaşattı.Nata Vega Alışveriş...

Mümin Sarıkaya hayranlarıyla buluştu
Sevilen sanatçı Mümin Sarıkaya, Nata Vega alışveriş merkezinde düzenlenen konserde hayranlarına unutamayacakları bir gün yaşattı.
Nata Vega Alışveriş Merkezinin düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında sahne alan sevilen sanatçı Mümin Sarıkaya, şarkılarıyla hayranlarına güzel bir gün yaşattı. Sevilen şarkılarını art arda seslendiren Sarıkaya’ya sevenleri hem söyleyerek hem de alkışlayarak eşlik etti. Alışveriş merkezinin fuaye alanında gerçekleştirilen konsere müşteriler büyük ilgi gösterirken, alanı üst taraftan gören balkon kısımları da sanatçının sevenleriyle doldu taştı.
Yaklaşık bir saat süren konserin ardından Sarıkaya, aralarında engellilerinde bulunduğu hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi. İlk defa bir alışveriş merkezinde konser verdiğini belirten Sarıkaya, zamanın nasıl geçtiğini fark edemediğini belitti.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü