Müftü Coşkun Mersin’e veda etti

Mersin İl Müftüsü iken Diyanet İşleri Başkanlığı Atama 1. Daire Başkanlığına atanan Dursun Ali Coşkun, Mersin’e veda etti.Müftü Coşkun için Mersin İl...

Müftü Coşkun Mersin’e veda etti
Mersin İl Müftüsü iken Diyanet İşleri Başkanlığı Atama 1. Daire Başkanlığına atanan Dursun Ali Coşkun, Mersin’e veda etti.
Müftü Coşkun için Mersin İl Müftülüğü tarafından veda programı düzenlendi. Programa, müftü yardımcıları ve şube müdürleri ile 13 ilçe müftüsü katıldı. İlçe müftüleri ve diğer personeller, yaptığı hizmetlerden dolayı Coşkun’a teşekkür ederek, yeni görevinde başarı dilediler.
Mersin’e hizmet etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Dursun Ali Coşkun ise kentten güzel duygularla ayrıldığını söyledi. Kendisine yakın ilgi ve desteğini esirgemeyen tüm mesai arkadaşlarına, diğer kurumlara ve özellikle Mersin halkına teşekkür eden Coşkun, herkesten helallik istedi.
Duygusal anların yaşandığı veda programında dualar edildikten sonra Müftü Vekili Ali Can tarafından Coşkun’a, çiçek, plaket ve hediye takdim edildi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.