Mücevherde yeni dönem başlıyor

Gaziantep’te 10 milyon liralık yatırımla kapılarını müşterilerine açan Yeşim Daimond, “pırlanta herkesin hakkı” sloganıyla uluslarası sertifikalı pırlanta...

Mücevherde yeni dönem başlıyor
Gaziantep’te 10 milyon liralık yatırımla kapılarını müşterilerine açan Yeşim Daimond, “pırlanta herkesin hakkı” sloganıyla uluslarası sertifikalı pırlanta ürünleri halkın her kesimine ulaştırmayı hedefliyor.
Sektörde yaklaşık 10 aydır var olmasına rağmen adından söz ettirmeyi başaran Yeşim Daimond, Gazi Muhtar Paşa Bulvarındaki mağazasının açılışına AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Acarsan Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Acar ile çok sayıda kişi katıldı. Açılış kurdalesini kestikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yeşim Daimond Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Durdu Kocalar, kuyumculuk sektöründe çıraklık döneminden bu yana yer aldığını, ancak başka yatırımları nedeniyle bir süre ara verdiği sektöre yeniden adım attığını söyledi. Sektörün üretimden pazarlamasına kadar her aşamasına hakim olduklarını, o yüzden bazı yeniliklerle giriş yapmak istediklerini anlatan Kocalar, “Biz 10 milyon liralık yatırımla sektöre yeniden giriş yaptık. Şu an Gaziantep’teki özellikle pırlanta ürünler İstanbul menşeili. Ama biz farkımızı ortaya koyup İstanbul’da kendi atölyelerimizi oluşturduk. Yani yurt dışından pırlantayı getirip, uluslarası geçerliliği olan HRD sertifikalı ürünleri Gaziantep halkına ulaştırdık” dedi. “Pırlanta herkesin hakkı” sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Kocalar, şöyle konuştu:
“Şu an mağazamızda 150 bin dolarlık ürünler de var, her kadının vazgeçilmezi olan tek taş ve 5 taş pırlanta yüzüğü 2 bin liraya alabileceğiniz ürünler de. Yani her kesime hitap ediyoruz. Biz ayrıca hem ürünlerimizden de hem de fiyatlarımızdan çok eminiz. Şu an sattığımız her ürünü, aynı kalitede olmak şartıyla daha uyguna bulunması halinde geri iade hakkı sunuyoruz. Ayrıca pırlantayı iyi bir yatırım aracı haline de getirmek istiyoruz. Mesela bugün 2 bin dolara aldığınız bir yüzükten bir süre sonra sıkıldınız, daha büyük taşla değiştirmek istiyorsunuz. O zaman yüzüğü aynı fiyattan alıp, yenisini size veriyoruz. Ya da aldığınız yüzüğü satmak istiyorsunuz. O zamanda yüzde 20 ila 30 arasındaki farkla aldığınız yüzüğü geri satın alma garantisi veriyoruz. Aslında bu avantaj altında bile yok. Dolayısıyla pırlanta alanında farklı bir yüzle çıkıyoruz.”
Kocalar, Gaziantep ile aynı anda İstanbul’da da mağaza açtıklarına işaret ederek Gaziantep’te de VİP müşterilerin yararlanabileceği yeni bir mağaza açmaya hazırlandıklarını ayrıca, Türkiye’nin farklı illerinde de şubeleşme adına girişimlerinin devam ettiğini kaydetti.
Kişiye özel ürünler
Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Kocalar ise mağazalarındaki her ürünün kendi tasarımları olduğuna işaret ederek, “Yeşim Daimond’ta bulduğunuz ürünü başka bir yer görmeniz mümkün olmayacak” dedi. Ayrıca kişiye özel ürünler geliştirdiklerini anlatan Kocalar, \"Kampanyalı bazı ürünler dışında mağazamızdki ürünlerin yüzde 90’ından Türkiye’de sadece bir tane var. Yani parmağınızdaki yüzük sadece sizde olacak. Yada boynunuzdaki kolyeyi başka birinde göremeyeceksiniz. Bu da insanların daha özel hissetmelerini sağlıyor. Bizim arkamızda güçlü bir tasarım ekibimiz var. Sürekli yeni tasarımlarla müşterilerimizin karşısında olacağız\" diye konuştu.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.