Miss Mediterranean 2018 kraliçesi Aylin Sevgili oldu

Bu yıl 19.’su düzenlenen Miss Mediterranean 2018 Kraliçesi Antalya’dan yarışmaya katılan Aylin Sevgili oldu.Bu yıl 19.’su düzenlenen Miss Mediterranean 2018...

Miss Mediterranean 2018 kraliçesi Aylin Sevgili oldu
Bu yıl 19.’su düzenlenen Miss Mediterranean 2018 Kraliçesi Antalya’dan yarışmaya katılan Aylin Sevgili oldu.
Bu yıl 19.’su düzenlenen Miss Mediterranean 2018 Belek’te bir otelde yapıldı. 12 gün süren kampın ardından podyuma çıkan 12 finalist sahnede yaptıkları koreografi ve danslarla büyük beğeni topladı. Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Cansel Çevikol Tuncer’in Jüri Başkanlığını yaptığı yarışmada birbirinden seçkin jüri üyeleri arasında ünlü manken Tuğçe Aral da yer aldı.Ünlü manken Tuğçe Aral yeni çıkardığı single albümüyle gecede mini bir konser verdi.
Yarışma sonunda güzellik yarışmasının birincisi Aylin Sevgili oldu. İkinciliği Dilara Ataseven, üçüncülüğü ise Mira Atagül elde etti.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü