Minibüs refüje çıkarak takla attı: 3 yaralı

Karabük’te meydana gelen trafik kazasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan minibüsteki 3 kişi yaralandı.Kaza Eskipazar-Karabük...

Minibüs refüje çıkarak takla attı: 3 yaralı
Karabük’te meydana gelen trafik kazasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan minibüsteki 3 kişi yaralandı.
Kaza Eskipazar-Karabük Karayolu Cumayanı mevkiinde meydana geldi. Fuat Çakıroğlu (62) yönetimindeki 08 EE 389 plakalı minibüs Eskipazar ilçesinden Karabük istikametine seyir halinde iken Cumayanı mevkiine geldiğinde sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu refüje çıkarak takla attı. Kazada sürücü ile birlikte olan Ramazan Kayık (52) ve Yakup Eşkin (40) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile inceleme başlatıldı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.