MHP’den Milli Eğitim Müdürüne hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp ve İpekyolu İlçe Başkanı Ramazan Üçbaş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni başlayan Hasan...

MHP’den Milli Eğitim Müdürüne hayırlı olsun ziyareti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp ve İpekyolu İlçe Başkanı Ramazan Üçbaş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni başlayan Hasan Tevke’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp ve İpekyolu İlçe Başkanı Ramazan Üçbaş ve beraberindeki heyet ile birlikte yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Yapılan ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşirken eğitim çalışmaları üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke’ye yeni görev yerinin hayırlı olmasını ve görevi boyunca başarılar dileyen MHP teşkilatı ziyaretinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke memnuniyetini ifade ederek, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.