MHP'de yeni üyelere parti rozeti takıldı

MHP Marmaris İlçe Teşkilatı’na 150 kişi üye oldu. Düzenlenen etkinlikle yeni üyelere parti rozetleri takıldı.Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris Teşkilatı...

MHP'de yeni üyelere parti rozeti takıldı

MHP Marmaris İlçe Teşkilatı’na 150 kişi üye oldu. Düzenlenen etkinlikle yeni üyelere parti rozetleri takıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris Teşkilatı, 150 kişinin partiye üye olması sebebiyle etkinlik düzenlendi. Marmaris kent merkezinde bulunan bir restoranda düzenlenen etkinliğe MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP İlçe Başkanı Kemal Kalemci, çevre ilçelerin parti temsilcileri ve partililer katıldı.
İlçe başkanı Kalemci, partililere hitaben bir konuşma yaptı. Kalemci, “Bu harekete düşmanlık besleyenler, bir istifayı 10 katı gösterip MHP’yi etkisizleştirmek isteyenler şunu bilsinler ki buna güçleri yetmez. Ülkücü harekatı bir dava hareketidir, dualı bir partidir. Aklını kiraya verenler bunu anlayamaz. Aramıza katılan 150 arkadaşımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. “ dedi.
İl Başkanı Korkmaz konuşmasında “MHP’nin her ferdi dava arkadaşımızdır. Bizde tavan ya da taban diye bir şey yoktur. Bizim derdimiz Türk milletinin, Türk devletinin var olmasıdır. Başka bir gayemiz yoktur. Bizde koltuk sevdalığı yoktur. Hiçbir zaman bize bitti diyemezler.” dedi.
MHP’li Milletvekili Erdoğan ise gündeme ilişkin değerlendirmeler bulundu. Konuşmasında kadına şiddet konusuna değinen Erdoğan şunları söyledi, “ Maalesef son yıllarda psikolojisi, kimliği, kişiliği bozulmuş bazı şahsiyetler kadınlara ve çocuklara el kaldırmaya başladılar. Kadınlarımıza ve çocuklarımıza kalkan elleri lanetliyoruz. Allah onları kahretsin. Burada Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne düşen görev onların hak ettiği cezayı almayı sağlamaktır. Cezaların ağırlaştırılmadan, bu kişilerin eğitimlerinin tamamlanmadan bu hastalığın tedavi edilmesinin zor olduğunu düşünmekteyiz. “dedi. Erdoğan, yeni üyeleri partiye kazandıran MHP Marmaris İlçe Teşkilatı’na da çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Yeni üyelere parti rozetlerinin takılmasının ardından hatıra fotoğrafının çekilmesiyle etkinlik sona erdi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.