Marmaris'te öğrenciler ders başı yaptı

Marmaris’te 14 Bin 300 öğrenci bugün ders başı yaptı. 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası açılışı nedeniyle Marmaris’te tören düzenlendi.

Marmaris'te öğrenciler ders başı yaptı

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası açılışı nedeniyle Marmaris’te sabah saatlerinde tören düzenlendi. Atatürk Meydanı’ndaki törene Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan’ın yanı sıra ilçedeki kamu kurumu ve okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.Törendede, Ata’nın huzuruna Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunuldu. Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

İlköğretim Haftası açılışı için  daha sonra protokol üyeleri Ahu Hetman İlk ve Ortaokulu’nda bir araya geldi. Törene Kaymakam Yüksel, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner, kamu kurumu temsicileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan burada yaptığı konuşmada Marmaris’te 14.300 öğrencinin ders başı yaptığını söyledi.Aldoğan “ 9 okul öncesi, 18 ilkokul, 20 ortaokul, 14 lise toplam 61 eğitim kurumunda 14 Bin 300 öğrenci eğitime başladı” dedi. Aldoğan, Marmaris’teki tüm okullarda bakım ve onarım yapıldığını söyledi.Marmaris Belediyesi başta olmak üzere bu çalışmalara destek veren kurumlara teşekkür etti.Törende öğrenciler halk oyunu gösterileri sundu, şiirler okudu.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.