Marmaris’te Çarşı Camii’nin restorasyon çalışmasında sona gelindi

Marmaris’te Çarşı Camii’nin restorasyon çalışmasında sona gelindiMarmaris’te Çarşı Cami’nin yenileme çalışmalarında sona gelindi. Ak Parti İlçe Başkan...

Marmaris’te Çarşı Camii’nin restorasyon çalışmasında sona gelindi

Marmaris’te 2017’nin Mayıs ayında restorasyon kararı alınan Kapalı Çarşı içindeki Yeni Camii’deki çalışmalar, ihaleyi alan müteahhitlerin yetersizliği nedeniyle yarım kalmıştı.

Yeni Camii’deki restorasyon çalışması için yeniden ihaleye çıkıldı. Caminin restorasyon ihalesini bu yılbaşında alan firma çalışmalarını hızlandırdı. Firmaya, restorasyonu Kasım ayına kadar bitirmesi için süre verildi.

Müteahhidin çalışmalarını Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Bilal Sarıöz ve Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Reşit Akçalı yerinde inceledi.  Yaşanan mağduriyetler üzerine firmanın Camii’deki restorasyon çalışmalarını Kurban Bayramı’na kadar bitirmeyi hedeflediği öğrenildi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.