Marmarisliler Bozburun'daydı

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, Bozburun Seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi. Açılış yoğun katılım nedeniyle mitinge dönüştü.

Marmarisliler Bozburun'daydı

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, Bozburun Seçim ofisi açılışını  gerçekleştirdi. Açılış yoğun katılım nedeniyle mitinge dönüştü. Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın katılımıyla gerçekleşen açılışta binlerce kişi Bozburun’da buluştu.

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, Bozburun Seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi. Açılış Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Behçet Saatcı’nın katılımıyla gerçekleşti. Halkın ittifakı adayları Bozburun’a uzun  konvoy eşliğinde girdi. Davul ve zurnalarla karşılandı. Başkan Ali Acar, miting konuşmasına, kendisine destek veren binlerce vatandaşa teşekkür ederek başladı.

Acar, mitingde yerel seçim sürecinde yaşananlara ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Acar,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Marmaris mitingiyle ilgili konuştu.

“Bugün Marmaris farklı şekilde onurlandırılıyor. CHP Genel Başkanı’nı Marmaris’e getirip mitingi yaptırıyorlar. Seçim kampanyasında CHP Genel Merkezi’nin üst düzey yöneticileri salon toplantılarıyla bu kampanyayı geçiştirirken, bir yandan bazı bölgelerde lütfen miting yaparken, Muğla’ya getirilen Genel Başkan’ın mitingini Marmaris’e almalarının farklı gerekçeleri var. Marmaris’in ne kadar kıymetli olduğunu, değerli olduğunu , her şeyden önce Marmarisli’nin gücünün ne olduğunu gayet iyi biliyorlar. Bu sizin sayenizde. Vefasızlık, adaletsizlik, haksızlık temeli üzerine kurulan bir zihniyet ve anlayış yok olmaya mahkumdur. Aday belirleme sürecinde yapılan ahlaki ve adil olmayan, demokrasiyle örtüşmeyen bu davranışların sonucunda Marmaris’in düzenini huzurunu marka değerini yaratmış olan, şahsım ve ekibim, halkımla bütünleşmiş bizleri bypass etmek için adım attılar. Kişisel egolarını ve beklentilerini, çıkar ve menfaat ilişkilerini, karşısında belediye başkanını set görüp de Ali Acar’ı partisinden kopardılar. Bu seçim,  yerel seçim, biz kimsenin adamı olmadık. Sadakatimizi ve saygımızı büyüklerimize her zaman gösterdik. Bize de adil davranılması, muhatap kabul edilmek de beklediğimiz hakkımız olan davranış olmasına rağmen, ellerinin tersiyle bizi bir kenara itmeye çalıştılar. Allah büyük. Yapan bulur. Göstereceğiz. Kimlerle göstereceğiz. Sizlerle göstereceğiz 31 Mart’ta göstereceğiz. Herkes yaptığının cezasını 31 Mart’ta görecek.”

Başkan Acar, Kılıçdaroğlu’nun miting yaptığı 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nına işaret etti. Meydanıın açılış törenini hatırlattı ve şunları söyledi.

“Oranın açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber yaptık. Konuşmasındaki sözler kulağımdan gitmiyor. Ali başkan var ya Ali Acar AVM yıkıp yerine meydan yapan tek belediye başkanı diye bizden övgüyle bahsetmişti. Sözünün devamında dedi ki rant varken, avanta varken ne işin var meydan yapıyorsun demişti, espriyle. Ali Acar’ı bu iktidar zaman içinde cezalandırır demişti. Cezalandırmayı kim yaptı? CHP Genel Başkanı ve sözünden çıkamadığı beş altı başarısız siyasetçi yaptı. Bizim  bu ihanete, demokrasi düşmanlığına seyirci kalmamız mümkün değildi. Ne yazık ki bizim mitingimiz bilindiği için Kılıçdaroğlu gençlik Meydanı’nda miting hazırlığı yaptı.”

Başkan Acar, Kılıçdaroğlu’nun düzenleyeceği mitinge büyükşehir personelinin zorla katılımını sağlamaya çalıştıklarını da anlattı.

Acar “  bakınız şu miting için Muski’de  çalışan tüm personeline an itibariyle görev vererek,mitinge katılacaksınız diye baskı yapıyorlar. Bu görev işi. Biz size emir mi verdik? Vaatte mi bulunduk?  Pabuç pahalı olunca, karakterleri de uygun olunca böyle bir uygulamaya girdiler. Kendi yaptıkları altında yok olup gidecekler.Şimdi de genel başkanı toplayarak şanslarını bir kez daha deneyecekler. Aldığımız bilgi doğrultusunda meydana gelen insan yok. Heralde konvoyla gelecekler. Bu da onların  alnına şamar gibi yapışmış olacak ve hadlerini bilmiş olacaklar” dedi.

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.