MARMARİS’İN İLK KORKU VE GERİLİM FİLMİ “VESVESE”

Marmaris ve Taşlı’ca köyünde Koray Toksöz’ün yönettiği “Vesvese” isimli gerilim korku filminin tanıtım toplantısı yapıldı.

MARMARİS’İN İLK KORKU VE GERİLİM FİLMİ “VESVESE”

Film hakkında bilgi veren yönetmen Koray Toksöz, çekimlerini yaptıkları filmin aslında insanların merak ettiği büyücülük, falcılık gibi olaylara tepki amaçlı olduğunu söyledi.
Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda gerçekleşen filmin tanıtım toplantısına Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Müdürü Mehmet Ayyıldız, yönetmen Koray Toksöz ve filmin oyuncuları katıldı.
Ayyıldız: Gençlere fırsat verilmeli
Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Müdürü Mehmet Ayyıldız tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında, “ Gençlere fırsat verildiğinde neleri başarabileceğini bu projede gördük. Bu filmde oynayan insanların tamamı burada yaşayan insanlar. Şuanda çok profesyonelce filmin çekimlerini devam ediyorlar. Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak biz evrak verme ve evrak almak misyonundan çok daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Marmaris’e değer katabilecek olan her türlü projenin destekçisiyiz. Bu anlamda bu filmi çeken genç arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi
Filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliği üstlenen Koray Toksöz, “Bu filmimizin çekilmesinde Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Müdürü sayın Mehmet Ayyıldız sağ olsun destek verdi. Bu destek bizi daha çok heyecanlandırdı ve hızlı bir ekip arayışı içine girdik. Kısa bir sürede ekibimizi ayarlayarak çekimlerimizin ortasına geldik”
“AMACIMIZ SEYİRCİYE MESAJ VERMEK”
Filmin aslında bir tepki filmi olduğunu ifade eden yönetmen Koray Toksöz, “ İnsanlar büyücülük ve falcılık olaylarına fazlası ile meraklı olduğunu görüyorum. İnsanlar bu filmimizi izlediklerinde biz seyirciye acaba yanlış mı yapıyoruz? Sorusunu sorduracağız. Amacımız bu. O yüzden filmimizde korkutmaktan ziyade altyapısında bunu amaçlıyoruz. Ben filmin hem senaristi hem de yönetmeniyim. Senaryoyu da bu şekilde yazdım. Senaryomuzda gerçek olaylara dayanan birkaç olay var. Bu filmde de işledik. Konumuz cin ve cinlerle alakalı olduğu için ister istemez korkmalar oluyor. Filmimizi değişik bir tarzda ele alıyoruz. Seyirci ilk defa böyle sorularla karşılaşacak.
ÇEKİMLER OCAK AYINDA BİTECEK
Çekimleri ocak ayına kadar bitirmeyi planladıklarını söyleyen Toksöz, “filmimizi farklı bir tarzda çektiğimiz için çekimlerimiz uzun sürüyor. Çünkü ben provaları da çekiyorum. Bu nedenle sahne çekimleri uzuyor. O yüzden bir, bir buçuk ay daha çekimlerimiz devam edecek. Şuanda köylerde çekeceğimiz sahnelerimiz kaldı. Bu anlamda ben filmimizi çektiğimiz Taşlıca ve Muğla’nın Yenice köyüne ve diğer belde köylerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Marmaris merkezde de önümüzdeki hafta çekimlerimiz olacak. Filmde oynayan oyuncuların hepside arkadaşım. Bu filmi çekmek için ricada bulunduğumda hepside olur kardeşim çekelim dediler. Bu proje meşhur olmak veya çok para kazanmak için başlanmış bir proje değil. Biz tutkumuz, sevgimizi yansıtıyoruz. Bu filmi ekip arkadaşlarımız ile büyük bir heyecanla çekmeye devam ediyoruz.
Filmimizin galasını da Marmaris’te yapmayı düşünüyoruz. Bunun için bir çok yer ile görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah geniş kapsamlı bir gala yaparız” dedi.
Yazan Yöneten: Koray Toksöz, Görüntü Yönetmeni Emre Çalışkan, Teknik Yönetmen: Onur Duran
Filmin oyuncuları, Emre Çalışkan, Kardelen Mardin, Serkan Demir, Elif Orhan, Sinan Şenol, Hayat Yaraş, Türkan Arat, Aysun Şenol

https://youtu.be/8joAHhnRfac

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.