MARMARİS SU SPORLARI VE BELEDİYE’DEN BİRLİK MESAJLARI

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, üç hafta önce ihalesi yapılan su sporları merkezlerinin sahipleri ile bir araya geldi.

MARMARİS SU SPORLARI VE BELEDİYE’DEN BİRLİK MESAJLARI

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, üç hafta önce ihalesi yapılan su sporları merkezlerinin sahipleri ile bir araya geldi. Oktay, su sporları merkezlerinin turizme hizmet verdiğine dikkati çekerken, “Su sporları merkezlerimiz Marmaris’e artı değer katıyor” dedi.

Siteler Mahallesi’nde bir otelde Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, üç hafta önce bir yıllık süreyle ihaleleri yapılan 12 su sporları merkezi sahibi ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

İşletme sahipleri ile karşılıklı istek ve taleplerin dile getirilmesinden sonra Başkan Oktay, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir su sporu merkezinde yaşanan talihsiz olayı geride bırakarak birlik ve beraberlik içinde bir araya gelmenin son derece kıymetli olduğunu söyledi.

Marmaris Su Sporları Kooperatifi sözcüsü Salih Tunç ise su sporları merkezinin birinde yaşanan talihsiz olayı geride bırakıp Marmaris Körfezi’nde huzur dolu bir hizmet vereceklerini dile getirdi.

.TAHLİYEYE KARŞI ÇIKIP ATEŞE VERMİŞLERDİ

İhalesini kazanamayan ve tahliyesi istenen bir su sporları merkezinde işletmeciler ile polis ve zabıta ekipleri arasında arbede yaşanmış, işletme sahibi ve çalışanlar yanlarında getirdikleri bidonlardaki benzini üzerlerine ve ekiplere döküp, malzemeleri de ateşe vermişti.Olaya müdahale eden polis ekipleri bu sırada zor anlar yaşamış, çıkan arbedede 4 polis hafif yaralanırken, 6 kişi ekipler tarafından gözaltına alınmıştı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.