Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi Muğla'dan Derece ile Döndü

Futsal, yüzme ve atletizm dallarında Muğla’dan derece ile dönen Sabancı Anadolu Lisesi öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan’ı ziyaret etti.

Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi Muğla'dan Derece ile Döndü

Muğla il geneli düzenlenen okullar arası Futsal, Yüzme ve Atletizm dallarında Sabancı Anadolu Lisesi öğrencileri derece ile döndü. Öğrenciler Genç Kız Futsal takımı il birinciliği, Yüzme takımı il birinciliği ve atletizmde de il birincisi ve ikincisi yine Sabancı Anadolu Lisesi’nden çıktı. Öğrenciler başarılarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan’ı ziyaret ederek paylaştı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, “Sporcunun benden duruşu o kadar iyi yansıyor ki ben inanıyorum ki akademik başarıyı da beraberinde getirir. Zaten Atatürk’ünde dediği gibi ‘ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözü üçü birden sizde o kadar iyi yansıyor ki yüzünüzden okunuyor. Hepinize ayrı ayrı yürekten tebrik ediyorum. Benim öğrencilik yıllarımda hiç takım sporu yapma şansım olmadı. Çok güzel bir duygu olduğunu düşünüyorum.  Sizin sayenizde ben bu duyguyu yaşıyorum. İyi ki varsınız. Gençlerimiz bundan sonraki aşamada ilimizi temsil edecek. Bu vesile ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak onlara gidecekleri yerlerde katkı sunmak için destek vereceğiz” dedi.

Okul Müdürü Salih Sül, “ Futsal il birincisi olan takımımız ilimizi Denizli’de temsil edecek. Aynı zamanda Yekta Pehlivan 50 ve 10 metrede kelebek ve serbestte  il birincisi oldu. Daha önceden de dereceleri var. İlçemizi ve ilimizi Adana’da yapılacak olan Türkiye yarı finallerinde temsil edecek. Her yıl yapılan Atatürk Koşusunda’da Mustafa Selim Çelik ve Meriç Madran  Muğla il birinciliğini ve ikinciliğini aldılar. Mustafa Selim Çelik’in de kendisinin hayali beden eğitimi öğretmeni olmak. Okulumuz olarak bizde kendilerini destekliyoruz ve öğrencilerimize üniversite sınavlarında başarılar diliyoruz” dedi.

Sabancı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Deniz Özkaptan’da öğrencilerini tebrik ederek, “ Bu güzel gururu yaşattığı için öğrencilerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bunun yanında asıl emek öğretmenimiz Nalan Çanga’ya ait kendisi burada yok.  Kendisi çok fazla emek verdi. Ona da buradan çok teşekkür ediyorum.  Yine aynı şekilde okul müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Züleyha Aldoğan’a  da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hiçbir şekilde desteklerini esirgemediler.  Bundan sonrada bölge yarışmasına katılacağız. Umarım yine orada da takım ruhuyla dereceyle döneriz” dedi. Ziyaret sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan öğrencilere kitap hediye etti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.