MARMARİS KAYMAKAMI KAYA VE SERKAN YAZICI RALLİ TEST SÜRÜCÜ GERÇEKLEŞTİRDİ

Marmaris Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı, Marmaris sanayisinde çalışan gençler, genç iş insanları ve basın mensupları ile ralli aracı ile sürüş denemesi yaptı.

MARMARİS KAYMAKAMI KAYA VE SERKAN YAZICI RALLİ TEST SÜRÜCÜ GERÇEKLEŞTİRDİ

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya önümüzdeki hafta yapılacak olan Türkiye Ralli Şampiyonasının 2. ayağı olan Ege rallisi Marmaris etabı parkurlarını denetlemek için çıktığı bölge de Yazıcı’nın yan koltuğuna oturarak ralli deneyimi yaşadı. Serkan Yazıcı Türkiye Ulusal Ralli Şampiyonasının 2. Ayağı olan Ege Rallisi’ne bu yıl 22Mart 24 Mart tarihlerinde ev sahipliği yapacak olan Marmaris’te ralli sporunun doğayla uyum içinde olduğunu göstermek amacı ile böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Marmaris’in İçmeler Mahallesi tepesi Asparan bölgesi tarafında bugün Serkan Yazıcı ve Ege Otomobil Spor Kulübü temsilcileri, deneme sürüşü yaptılar. 4 Türkiye Şampiyonluğu kazanmış, Dünya ralli şampiyonasına katılmış uzman pilot Serkan yazıcı bugün sanayide çalışan gençler ile bir araya gelerek sürüş deneyimi yaşattılar. ‘İnanılmaz bir tecrübeydi ‘şeklinde konuşan konuklar Yazıcı’nın tecrübesinden dolayı korkmadıklarını ifade ettiler. Sanayide çalışan Yiğit Dündar ‘ Çok güzeldi ama sonra ikinci virajdan sonra insan rahatlıyor ve keyfe bırakıyor kendini Serkan beye de buradan çok teşekkür ediyorum bize böyle bir deneyim yaşattığı için teşekkür ediyoruz.’’ dedi. 'Bir arabanın neler yapabileceğini görsünler istedim ' Şampiyon Ralli pilotu Serkan Yazıcı sanayide çalışan gençler ile birlikte sürüş deneyimi yaşaması ile ilgili ''sanayideki böyle genç kardeşlerimizi çağırdım onları yaşatmak istedim sanayide gençler araba yapıyorlar tamir ediyorlar Dolayısıyla yani yarışın doğasında da şey var ekip çalışması var Ruhu var, bir arabanın neler yapabileceğini onlara göstermek istedim Onlar da çok eğlendiler çok keyif aldılar inşallah bütün Marmaris'e yaptığımız bu rallinin ne olduğunu anlatmak istiyorum bütün bir sene böyle aktiviteler sadece ben değil Türkiye şampiyonaları da düzenleyip gençlerimize doğa ile uyumlu güzel bir spor olduğunu hem de basınımıza anlatmak istiyorum.'' dedi. 

'Herkesi Marmaris'e davet ediyoruz '

Ralli tecrübesi yaşayan Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya ''Cumhurbaşkanımızın kısa süre önce ilçemiz yapmış olduğu ziyarette gündeme gelen otomobil Sporları Federasyonu’nun Marmaris Ula, Akyaka, Akbük istikametine devam edecek olan turnuvası için Ege rallisi için bugün ekipler gelmeye başladı. Alanı keşfediyorlar ve aynı zamanda da ilçemizde ve bölgemizde tanıtımlarında yapıyorlar. Biz de bu doğrultuda yapılan çalışmaları incelemek için denetlemek için de bölgeye gelmiştik Asparan mevkisine. Hazır gelmişken de bu deneyimi yaşadık adrenalin yüksek bir spormuş onu gördük. Gençlerimizi tüm halkımızı 22, 23,24 Mart’ta ilçemiz Marmaris’te başlayacak olan ve Akbük de bitecek olan etaplara Ege Rallisinde davet ediyoruz . Hem adrenalini yaşamaya hem spor zevkini yaşamaya hem de klasik spor araçlarına görmeye Marmaris’e davet ediyoruz'' dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü