MARMARİS AK PARTİ'DEN KAN BAĞIŞI

Pandemi sürecinde azalan kan stokları nedeniyle kan bağışı çağrısı bulunan Türk Kızılayı’nın çağrısına, Ak Parti Marmaris İlçe Teşkilatı’da destek verdi.

MARMARİS AK PARTİ'DEN KAN BAĞIŞI

Türk Kızılay Marmaris Birgül Gökmen Kan Bağış Merkezi ve Ak Parti Marmaris İlçe Teşkilatı işbirliğinde

Atatürk Meydanı’nda saat 11.00 ve 18.00 saatleri arasında kan bağış kampanyası düzenlendi. Etkinliğe Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Uslu Töredi, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik kollarından oluşan yaklaşık 90 kişi katıldı.

GÖKMEN: TÜM VATANDAŞLARIMIZI DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUZ

Pandemi sürecinde kan stoklarının azalması ile birlikte kan ihtiyacı olan vatandaşların zor durumda kalmaması için herkesin gönüllü kan bağışçısı olması gerektiğini vurgu yapan Başkan Ceyhun Gökmen, AK Parti Teşkilatları’nın yanı sıra tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti. Kampanyanın gün boyu devam edeceğinin Belirten Başkan Gökmen, Marmaris’te Ak Parti olarak bugün toplam yüz ünite kan bağışında bulunmayı hedeflediklerini söyledi.

TÖREDİ: DUYARLI OLALIM

Ak Parti Marmaris Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Uslu Töredi ise Türk Kızılayı’nın kan bağış kampanyasına kayıtsız kalmak istemediklerini ifade ederek, “ Tüm yönetim kurulu ekibimizle buradayız. Halkımızın da kan bağışı konusunda duyarlı olmasını ve bu çağrıya kulak vermesini temenni ediyoruz” dedi.

“KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ İHTİYAÇTIR”

Türk Kızılayı Marmaris Birgül Gökmen Kan Bağışı Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Adem Sali da, Türk Kızılayı’nın kan bağışı çağrısına tüm kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin destek verdiğini belirtti. Sali, “Pandemi süreci ile birlikte kan bağışı azalmış durumda. Tabi işimiz zor. Toplumsal olarak kan bağışı başımıza gelmeden anlamadığımız bir husus. Üstüne bitde pandemi eklenince stoklarımız tamamen tükenmiş durumda. Bu kapsamda tüm kurumların ve sivil toplum örgütlerinin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. AK Parti teşkilatlarına duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Diğer kurumlardan da destek bekliyoruz. KızIlay olarak stoklarımızı arttırmak birinci önceliğimiz. Bu nedenle kan acil değil sürekli ihtiyaçtır diyerek herkesi kan bağışına davet ediyoruz” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü