MARMARİS 2017’YE HAZIR

2017’ye sayılı günler kala Marmaris yılbaşı hazırlıklarını tamamladı. Marmaris Belediyesi’nin yılbaşı gecesi 19 Mayıs Gençlik Meydanı’ndaki kutlama programı da belli oldu. Marmarisliler yeni yıla ilçenin sevilen sesi Asuman ile girecek.

MARMARİS 2017’YE HAZIR

Marmaris'te yılbaşı hazırlıkları tamamlandı. Yeni yıl dolayısıyla caddeler ve 19 Mayıs Gençlik Meydanı led ışıklarla süslenirken, dekoratif objeler de meydandaki yerini aldı.

Dev hediye paketi, geyikler ve meydan girişindeki kardan adam ilgi odağı oldu. Özellikle havanın kararmasıyla birlikte ışıkları yanan yeni yıl objeleri birçok Marmarislinin fotoğraf karesine şimdiden girdi.

Marmarislilere keyifli bir yılbaşı akşamı yaşatmak için çalışmalarını sürdüren Marmaris Belediyesi, kutlamalar müziksiz olmaz diyerek bir de konser düzenleyecek. İlçenin sevilen sesi Asuman, pop müziğin sevilen şarkılarını 2017'yi meydanda karşılayanlar için seslendirecek. 22.30'da sahne alacak sanatçı öncesinde saat 19.30'dan itibaren Dj'ler hareketli parçalarla soğuk havayı ısıtacak. Marmarisliler yeni yılın ilk dakikalarını ise havai fişekler ve yapay kar eşliğinde karşılayacak.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.