Malkara’da okul servislerine sıkı denetim

Malkara İlçe Jandarma ekipleri, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla okul servislerini denetliyor.Trafik ve asayiş ekipleri, Sağlamtaş Mahallesi’nde...

Malkara’da okul servislerine sıkı denetim
Malkara İlçe Jandarma ekipleri, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla okul servislerini denetliyor.
Trafik ve asayiş ekipleri, Sağlamtaş Mahallesi’nde yaptığı uygulamada olası kazaların önüne geçilmesi amacıyla taşımalı eğitim öğrencilerini taşıyan minibüsleri denetledi. Jandarma ekibi, durdurduğu servis minibüslerinde evrak, araç ve emniyet kemeri kontrolü yaparak servis şoförlerini trafik kurallarına uymaları ve öğrencilerin can güvenliğini sağlamaları konusunda uyardı.
Öğrencilerin emniyet kemeri takıp takmadığını tek tek kontrol eden jandarma ekipleri öğrencilere de emniyet kemeri takmaları ve araca inip binerken dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.
Yetkililer, kontrollere öğrenci ve velilerin mağdur olmaması için önem verdiklerini, denetimlerin yıl içerisinde aralıksız devam edeceğini ve kurallara uymayan sürücü ve araç sahiplerine gerekli cezai işlemlerin kararlılıkla uygulanacağını aktardı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.