LÜKS YAT MARMARİS’TE

Marmaris Körfezi’nde bugün çok dikkat çeken ultra lüks bir yat vardı. Katar Kraliyet Ailesi’ne ait olduğu iddia edilen yata bakan bir daha baktı.

LÜKS YAT MARMARİS’TE

Marmaris Körfezi’nde bir marinanın ön iskelesinde demirli 50 metre uzunluğunda lüks yat ilgi gördü.

Yat Limanı’nda yürüyüş yapan vatandaşlar, kırmızı renkli spor otomobil görünümlü lüks yatı ilgiyle izledi. Yatla öz çekim yapan vatandaşlar sosyal medyada paylaştı.

Edinilen bilgiye göre, ultra lüks yat, Dünyaca ünlü İtalyan firması tarafından spor otomobil gibi tasarlanarak 22 ayda bitirildi. “ 2016 Monaco Yacth Show’da tanıtıldı.

 

Etkileyici dış tasarımı yanı sıra modern klasik iç dekorasyonu bulunduğu öğrenilen “Ipanema”,4 adet çift kişilik, 2 adet VIP ve 2 adet ikiz yataklı kamaraya sahip. Ayrıca sahibine özel olarak tasarlanmış master suit ile jakuziler yer alıyor.

Yatın arka kısmı açıldığında büyük bir  beach cluba dönüşüyor. Fransız ve İngiliz mobilyaların ağırlık  verildiği lüks yatta 10 çeşit mermer kullanılmış.

 

50 metre uzunluğunda ki yat hakkında marina yetkilileri bilgi vermedi. Lüks yatın Katar Al Thani Kraliyet Ailesi’ne ait  olduğu ileri sürüldü. Marinanın Yat Limanı’na bakan iskelesinde demirli bulunan ultra lüks yatın çevresinde hummalı bir çalışma yapıldığı görüldü. Yaklaşık 12 işçinin vinç yardımıyla çeşitli parça ve aletleri yata taşıdığı görüldü. Ayrıca yatın dışında inceleme yapan kişiler çizik bulunan yerleri boyadı. Yetkililer, yatın ne kadar daha demirli kalacağı ve ne gibi çalışmalar yapıldığı konusunda bilgi vermedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü