LÜBNANLI TURİZMCİLER 2017’Yİ KONUŞTU

Lübnanlı Turizmciler Türkiye İçin toplandı. Beyrut’ta düzenlenen “Türkiye’de turizm” adlı çalıştayda 2017 turizm sezonu konuşuldu.

LÜBNANLI TURİZMCİLER 2017’Yİ  KONUŞTU

Türkiye'den bazı hotel ve havayolu şirketlerinin yanı sıra onlarca Lübnanlı turizm acentesi, başkent Beyrut'ta bir araya gelerek, Türkiye'deki turizm sektörünü ele alan çalıştay gerçekleştirdi.

Beyrut'ta bir otelde gerçekleştirilen çalıştaya İstanbul, Antalya, Dalaman ve Bodrum'dan 12 otel, aralarında Türk Hava Yolları'nın da yer aldığı 2 havayolu şirketi ve onlarca Lübnanlı turizm acentesi, "Türkiye'de turizm" çalıştayında karşılıklı görüşme fırsatı elde etti.

Çalıştayı düzenleyen Türkiye merkezli Adonis Turizm Satış Müdürü Harun Öztürk, , bu yıl çalıştayın ikincisini gerçekleştirdiklerini belirtti. "Lübnan pazarı ne olursa olsun özellikle Türkiye'yi tercih ediyor. Hala daha çok iyi potansiyele sahibiz." dedi. Geçen yıl yaklaşık 55 Lübnanlı turizm ofisinin çalıştaya katıldığını belirten Öztürk, bu yıl ise 110 Lübnanlı acentenin çalıştayın davetine olumlu cevap verdiğini kaydetti.

Lübnan merkezli Pearl Blue Genel Müdürü Joseph Kasis de karşılıklı vizesiz seyahat imkanıyla Lübnanlıların Türkiye'ye talebinin yüksek olduğunu dile getirdi. Kasis, "Türkiye tüm tesislere ve bizim tüm ihtiyaçlarımıza sahip. Beyrut'tan İstanbul'a, Antalya'ya, Marmaris'e tüm Türkiye sahillerine misafir gönderiyoruz." ifadesini kullandı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.