Kültür Park’taki futbol takımı meydanları yıkılmayacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kültür Park’taki futbol meydanlarının yıkılacağı yönündeki iddiaları yalanladı.Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı...

Kültür Park’taki futbol takımı meydanları yıkılmayacak
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kültür Park’taki futbol meydanlarının yıkılacağı yönündeki iddiaları yalanladı.
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, son zamanlarda sosyal medya üzerinden Kültür Park’ta yer alan ve Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarının isimlerinin verildiği meydanların yıkılacağına dair spekülasyonlar yapıldığı belirtildi. İddiaların yalanlandığı açıklamada, “Sahil düzenleme projemiz kapsamında çalışmalara başlayacağımız Kültür Park’ta Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray meydanlarında herhangi bir yıkım işlemi gerçekleştirilmeyecektir. Söz konusu meydanların dokusu olduğu gibi korunacaktır” denildi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü