Kos Adası’nda deprem: 2 ölü

Yunanistan’ın Kos Adası’nda Ege’de meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki depremde 2 kişi hayatını kaybetti, 120 kişi yaralandı.Depremin adada bir çok binaya ve...

Kos Adası’nda deprem: 2 ölü

Yunanistan’ın Kos Adası’nda Ege’de meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki depremde 2 kişi hayatını kaybetti, 120 kişi yaralandı.
Depremin adada bir çok binaya ve limana zarar verdiği bildirildi. Kos’taki limanın girişinde bulunan 14. yüzyıldan kalma eski bir cami de hasar gören binalar arasında bulunuyor. Deprem nedeniyle 2 kişinin hayatını, kaybettiği,120 kişinin de yaralandığı aktarıldı. Güney Ege Valisi Yorgos Hacımarkos, depremde 30 yaşındaki bir Türk vatandaşının hayatını kaybettiğini bildirdi. Yaralıların turist olduğu ifade edilirken, adada bulunan 60 Türk vatandaşının da tahliye edileceği öğrenildi. Asim Kaptan isimli bir geminin Bodrum’dan Kos adasına gitmekte olduğu öğrenildi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.