‘Kodla Muğla’ projesi başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Projesi İl Koordinatörlüğü’nce, yazılım ve kodlama alanında okullarda yerli ve milli yazılım üretimine katkı sağlamak...

‘Kodla Muğla’ projesi başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Projesi İl Koordinatörlüğü’nce, yazılım ve kodlama alanında okullarda yerli ve milli yazılım üretimine katkı sağlamak, öğrencilerin bilişim alanına olan ilgi ve merakını bu yöne teşvik etmek amacıyla Kodla {MUĞLA} Projesi’nin çalışmaları başladı.
Bu kapsamda ilçelerde açılması planlanan Kodlama ve Robotik atölyelerinden ilki Kavaklıdere Atatürk Ortaokulunda açıldı. Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci tarafından açılışı yapılan Kodlama ve Robotik atölyesinde her kademedeki öğrencilere kodlama ve robotik eğitimleri verilmesi planlanmaktadır.
Ayrıca proje kapsamında il genelinde diğer ilçelerde de Kodlama ve Robotik Atölyeleri kurulum çalışmaları devam etmektedir. Kodlama ve Robotik Atölyelerinin altyapı ve imkânlarının geliştirilmesi için hayırseverlerin desteği beklenmektedir.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.