Kırklareli ASKOM toplantısı

Kırklareli genelinde sunulan Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili sağlık kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak üzere İl Acil...

Kırklareli ASKOM toplantısı
Kırklareli genelinde sunulan Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili sağlık kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak üzere İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) ve İl Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyon toplantısı gerçekleşti.
Kırklareli Devlet Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit, Kamu Hastaneleri Başkanlığı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı, İlçe Sağlık Müdürlükleri, Toplum Sağlığı Merkezleri, Kamu ve Özel Hastanelerin Yönetici ve Başhekimleri,112 Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi, Acil Servisten Sorumlu Hekimleri katıldı.
Toplantıda Kırklareli’ndeki 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri paylaşıldı. Ayrıca, Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunun daha kaliteli ve etkin yürütülmesi adına kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlanması konusunda kararlar alındı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü