Kilisliler ünlü sanatçılarla coştu

Kilis’te vatandaşlar ünlü sanatçılar Mehmet Yakar, Hüseyin Fındık, Firdevs ile Emine Yavuz ile coştu.Aykanat Plaza’da gerçekleştirilen, sponsorluğunu Kilisli...

Kilisliler ünlü sanatçılarla coştu
Kilis’te vatandaşlar ünlü sanatçılar Mehmet Yakar, Hüseyin Fındık, Firdevs ile Emine Yavuz ile coştu.
Aykanat Plaza’da gerçekleştirilen, sponsorluğunu Kilisli iş adamı Coşkun Karabaşoğlu’nun üstlendiği ve TV 79’un katkı sağladığı Mehmet Yakar ile Hüseyin Fındık’ın beraber gerçekleştirdiği Kilis şov yoğun ilgi gördü.
İki haftada bir Pazartesi günü gerçekleştirilen Kilis şova vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ünlü türkücü Mehmet Yakar ile Hüseyin Fındık’ın bu haftaki konuğu ise Firdevs ile Emine Yavuz oldu. Yöresel türkülerin söylendiği gecede Kilisliler coştu. Sanatçıların canlı performansları dikkat çekti. Zaman zaman vatandaşlar da oyunlar oynadı. Kilisliler, söylenen birbirinden güzel türkülere eşlik ederek geceye renk kattı. Programda çiğ köfte yoğrularak seyircilere ikram edildi. Program, TV 79 tarafından canlı yayınlandı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.