Kilis Belediyesi Elektronik Belge Yönetim sistemine geçiyor

Kilis Belediyesi kurum içi ve kurum dışı yazışmalarının bilgisayar ortamında yapılmasında büyük kolaylık sağlayan ve işlem süresini hızlandıran Elektronik...

Kilis Belediyesi Elektronik Belge Yönetim sistemine geçiyor

Kilis Belediyesi kurum içi ve kurum dışı yazışmalarının bilgisayar ortamında yapılmasında büyük kolaylık sağlayan ve işlem süresini hızlandıran Elektronik Belge Yönetim Sistemine (EBYS) geçiş için toplandı yapıldı.
Belediye Meclisi Salonu’nda Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir’in katılımıyla Birim Müdürlerine ve Memurlara EBYS sistemine geçiş ve nasıl kullanılır konusunda toplantı yapıldı. Başkan Yardımcısı Özdemir’in yaptığı açıklamada, “EBYS sistemiyle Yazışmalar standartlaşacak, Yazışmaların sevk, paraf ve onay süreleri kısalacak, Harcanan emek, zaman ve kırtasiye maliyetlerinden tasarruf edilecek ve kağıt israfının önüne geçilmiş olacak. EBYS ile yazışmaların sağlıklı bir şekilde arşivlenmesi, hedeflenmektedir” dedi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü