Karaman belediyesinde asfalt çalışmaları

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, asfalt ve kaldırım çalışmalarına Sümer Mahallesinde devam ediyor.Çalışmaları değerlendiren Karaman...

Karaman belediyesinde asfalt çalışmaları
Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, asfalt ve kaldırım çalışmalarına Sümer Mahallesinde devam ediyor.
Çalışmaları değerlendiren Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Belirli bir plan çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde, şehrimizde hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmamaya özen gösteriyoruz. Bu çerçevede prestijli yollar yapmak, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak ve güvenli bir ulaşım oluşturmak için asfalt çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz şu anda Sümer Mahallesinde bir yandan kaldırım ve parke çalışması yaparken diğer yandan da PMT serilen 8 sokakta sıcak asfalt serimine başladı. İçme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon olmak üzere altyapısı tamamlanmamış bütün yerlerde asfalt ve kaldırım çalışmaları devam edecek. İlimizde ki tüm yolları modern hale getirerek günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye ulaştırma gayreti içerisindeyiz” dedi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.