Karacabey’de köy mevlitlerine belediye desteği

Bursa’nın Karacabey ilçesinde köy mevlitleri başladı.Geleneksel olarak kutlanan gelen ve bahar aylarına ayrı bir ulviyet katan ‘köy mevlitleri’, Karacabey...

Karacabey’de köy mevlitlerine belediye desteği
Bursa’nın Karacabey ilçesinde köy mevlitleri başladı.
Geleneksel olarak kutlanan gelen ve bahar aylarına ayrı bir ulviyet katan ‘köy mevlitleri’, Karacabey genelinde bu sene de başladı. Belediye Başkanı Ali Özkan da mevlit cemiyetlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Köy mevlitlerinin kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olduğunu belirten Başkan Ali Özkan, mevlitlerde çiftçinin bereketli bir yıl geçirmesi temennilerinin yanı sıra, edilen dualarla birlik ve dayanışma ruhunun da öne çıkarıldığını ifade etti.
Bu yıl köy mevlitlerinin önceki yıllara nazaran çok daha geniş çaplı olmasının sevindirici olduğunu ifade eden Özkan, Karacabey Belediyesi olarak çevre temizliği, ilaçlama ve masa-sandalye temini gibi desteklerinin süreceğini dile getirdi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü