KAPLAN SU VE İMAR SORUNUYLA İLGİLİ KONUŞTU

Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, parti binasında düzenlenen basın toplantısında Marmaris köylerindeki imar ve su sorunlarına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

KAPLAN SU VE İMAR SORUNUYLA İLGİLİ KONUŞTU

Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, ilçe binasında düzenlenen toplantıda AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen’in ilçedeki su sorunuyla ilgili yaptığı açıklamalara yanıt verdi.Kaplan, ÖÇK alanı olan Marmaris köylerinde imar yetkisinin hükümette olduğuna işaret etti. 14 yıldır iktidar olan AK Parti hükümetinin hala hiçbir çalışma yapmamasına tepki gösterdi. Kaplan, Taşlıca Göleti’nin işaret etti. Bu projeye karşı çıktıklarını hatırlattı. Taşlıca Göleti’nin kullanılamaz olduğunu belirtti. “Bir balkon için müfettiş gönderenler, Taşlıca Göleti için de müfettiş göndermelidir. Burada devleti zarara uğratan hesap vermelidir” dedi.

Kaplan,Hisarönü  ya da Bördübet’e baraj yapılmasının gündemde olduğuna işaret etti. Bu projelerden vazgeçilmesi gerektiğini söyledi. Bölgeye suyun Marmaris Atatürk Barajı’ndan taşınabileceğini kaydetti. Kaplan, yerel seçim öncesi AK Partili temsilciler tarafından vatandaşlara zilliyetli arazilerle ilgili verilen sözlerin de hala tutulmadığını kaydetti.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü