Kahramanmaraş’ta bilim fuarı düzenlenecek

Kahramanmaraş Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Sütçü İmam Üniversitesi ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün katkılarıyla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2-3 Mayıs...

Kahramanmaraş’ta bilim fuarı düzenlenecek
Kahramanmaraş Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Sütçü İmam Üniversitesi ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün katkılarıyla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2-3 Mayıs tarihlerinde Bilim Fuarı düzenlenecek.
Fuarda robotik, fen deneyleri, dağcılık, resim, müzik, astronomi, akıl oyunları gibi farklı bilim dallarında oluşturulan eserler sergilenecek.
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, açılışını 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 10.00’da yapacakları fuarda, 14 farklı lisede bilim söyleşisi, Türk Halk Müziği konseri, resim sergisi ve 101 bilimsel atölye çalışması gerçekleştirileceğini söyledi. Akkurt, \"Atölye çalışmalarında kimya deneyleri, spor yetenek testleri, canlı portre çizimi, trafik güvenliği ile ilgili etkinlikler, yedi güzel adam tanıtım stantları, akıl oyunları, eğlenceli matematik, dağcılık eğitimi, tansiyon, şeker ve kan grubu ölçüm süreçlerinin incelenmesi gibi gündelik sağlığa dair etkinlikler yer alacak\" dedi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.