JANDARMA KÖYLÜYE ASAYİŞ UYARISI YAPTI

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Karaca Mahallesi’nde vatandaşlarla toplantı yapı. Son günlerde tırmanan terör olayları karşısında vatandaşlara bazı uyarılarda bulundu. Bölgeye gelen yabancılara karşı dikkatli olunmasını istedi.

JANDARMA KÖYLÜYE ASAYİŞ UYARISI YAPTI

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ve Karacaköy Jandarma Karakol Komutanlığı personeli, Karaca Mahallesi Söğüt sokakta bilgilendirme toplantısı düzenledi. Jandarma. ülke genelinde meydana gelen terör olayları ve saldırılarına dikkat çekti. Vatandaşları bölgeye gelen yabancılara dikkat etmeleri hususunda uyardı.Şüpheli gördükleri şahısları bildirmelerini istedi.

Jandarma,hırsızların, hırsızlık yapacağı bölgeye, mutlaka önceden bohçacı, satıcı, hurdacı gibi gelerek çalışma yaptığı ve insanlarla temasa geçtiğini belirtti.  Bu kişilere karşı dikkatli olunması ve isimleri öğrenilerek jandarma ekiplerine bilgi verilmesi istendi.  Jandarma ekipleri, günün teknolojisinden mutlaka faydalanılmasının önemli olduğuna işaret etti. mahalle giriş ve çıkışları ile hayvan ahırlarına kamera taktırılmasını tavsiye etti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.